Hard ALS Style is opgericht door <namen> .
De vader van Marcel lijdt aan de ziekte ALS. <persoonlijk verhaaltje + foto drie vrienden met vader>

Het idee om evenementen voor een goed doel te organiseren, is ontstaan door een actie van AVIO. AVIO deed mee aan een veilingactie waarbij hij drie uren zou komen draaien en de opbrengst naar een zelfgekozen goed doel ging. De 3 vrienden wonnen het optreden van AVIO en er werd 1500 euro opgehaald door leden en vrienden van Hard ALS Style. Dit succes inspireerde de jongens om dit concept door te zetten.
Het vervolg kwam eind 2012, een nieuwe editie in het Luxor theater te Arnhem met de titel ALS we Hardstyle draaien. Het trok een groot aantal bezoekers en haalde daarmee 3100 euro op. De hardstyle en hardcore van deze avond werd onder andere verzorgd door D-Passion, A-Lusion & Audio-Freq.
Op dit moment wordt het derde evenement voorbereid, genaamd Hard ALS Style. Dit keer zijn er drie zalen met in iedere zaal een ander muziekgenre, waaronder House, Hardstyle en Hardcore. De muziek wordt gedraaid door nationaal en internationaal bekende artiesten. Meer informatie hierover is te vinden op onze Facebook en Twitter.
Als je niet komt dansen, kun je een steentje bijdragen door een donatie te doen via de donatiepagina.

ALS
ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een dodelijke zenuw-/spierziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Het gevolg hiervan is dat de Spiergroepen één voor één uitvalt. Nadat de diagnose ALS is vastgesteld, is de levensverwachting gemiddeld 3 jaar. Over de oorzaak van ALS is nog steeds weinig bekend en daarom is er veel geld nodig voor onderzoek.