[h1]Doneren Hard ALS style[/h1]
Financiële donatie
Het doel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Daarom zijn we blij met iedere euro die gedoneerd wordt. Klik op het onderstaande formulier om je donatie makkelijk en snel te doen.
< formulier donatie>

[h1]Eigen actie[/h1]
In de aanloop naar het evenement kun je ook een eigen actie organiseren. Denk aan het ophalen van statiegeldflessen, bak cupcakes om te verkopen, organiseer een sponsorloop in je buurt, verkoop spulletjes op de rommelmarkt, etc. Bij de entree van het feest staat een grote doos waar je je donaties in kunt doen.

[h1]Doneer liefde[/h1]
Heb je geen geld of houd je niet van House muziek. Doneer dan een beetje liefde.
Laat hier een berichtje achter als steun voor ALS patiënten en hun families.
<invulveld>

[h1]Doneer in natura[/h1]
Naast geld kun je ook sponsoren in natura, door bij te dragen aan de organisatie van de evenementen. Meld je aan als vrijwilliger, stel materiaal ter beschikking, nodig je Facebookvrienden uit, post leuke foto’s en filmpjes om bij te dragen aan de naamsbekendheid van Hard ALS style!

[h1]Wat wordt er met mijn geld gedaan?[/h1]
Voor het onderzoek naar ALS is veel geld nodig. De organisatie Hard ALS Style heeft besloten alle onkosten die er gemaakt worden uit eigen zak te betalen, zodat het volledige bedrag aan Stichting ALS Nederland geschonken kan worden. Dit is een betrouwbare organisatie die vooral bestaat uit nabestaanden/familieleden van ALS patiënten en ALS patiënten zelf.
Stichting ALS Nederland zegt op hun website het volgende:
De kosten van de fondsenwerving bedraagt 12,4 % van de baten (jaarrekening 2011). De norm van het CBF is dat dit % niet hoger mag zijn dan 25%, dus daar zitten we ruimschoots onder. Dit betekent dat van elke euro die wij krijgen, 87,6% besteed wordt aan onze doelstellingen. Daarnaast heeft Stichting ALS Nederland het CBF keurmerk.

Beschrijving in Donatie –tool
Hard ALS style
Actie gestart door Hard ALS Style

Hard ALS style is opgezet voor jongeren die housefeesten organiseren te bate van de stichting ALS. Mocht je niet van housefeesten houden, maar wel de ALS stichting willen steunen, dan kun je hier een donatie doen.